Mit kell tudni rólunk?

Kik vagyunk, miért hasznos a autobonto-alkatreszek.com webáruház?
 
Cégünk és online webáruházunk az Alkatrészbazár.eu és autobonto-alkatreszek.com a hazai autóbontó valamint használt autóalkatrész és bontott autóalkatrész webáruház. A webáruház üzemeltetője a magyar tulajdonban lévő lévő Grammk Kft. Az újrahasznosítást szem előtt tartva a készletnyilvántartás és a piactér működtetésén túl további nagyszabású elképzelésekkel szándékozzuk a jövőben is támogatni azon vásárlóink igényét, akik valamely okból bontott alkatrész vásárlásából oldják meg autójuk javíttatását.Cégünk filozófiája
 
Minden autósgazda biztosan került már olyan helyzetbe, hogy az autó javíttatást bontott autóalkatrészhasznált autóalkatrész vásárlásával kell megoldania. Ennek számos oka van általában. Ismerős lehet tehát a szinte tucatszám végzett telefonhívás, az internet böngészése, és az így kapott részleges információk, a sok esetben tévesen beazonosított alkatrész által okozott kellemetlenség, a sok esetben eltérő garanciális ügyintézés, és nem utolsó sorban főleg az intézkedésekkel eltöltött rengeteg idő. Ezt Mi levesszük az Ön lábáról, ha esetleg nem találja a keresett használt autóalkatrész információit a webáruházunkban, lépjen velünk kapcsolatba és megbeszéljük a további lehetőségeket, hiszen szinte biztos, hogy be tudjuk szerezni a keresett használt autóalkatrészt akár más forrásból is.

Célunk az, hogy webáruházunkban, adatbázisunkon keresztül a lehető legnagyobb termékkínálatot biztosítsuk az Ön számára használt autóalkatrész kínálatunkból:

  használt autóalkatrész kiválasztás és vásárlás online néhány perc alatt

  tévedhetetlenül pontos használt autóalkatrész beazonosítása

  cseregarancia, garantáltan működőképes használt autóalkatrészek

Ezekben is különbözünk a konkurenciától, 

MERT!

Ön is, és minden más Vásárlónk a vásárolt használt autóalkatrész átvétele után is fontos marad számunkra. Kidolgoztunk egy olyan informatikai eszköztárat, amellyel bármely vásárlónk által rendelt autóalkatrészt a vásárlást követően is egyfajta utókövetés formájában nyilvántartjuk, így akár évek múlva is pontosan vissza tudjuk nézni, hogy Ön mit vásárolt, segítve ezzel az utólagos intézkedések zökkenőmentes megvalósulását.Működésünk

Webáruházunkban magánszemélyek és autószervizek kiszolgálására szakosodott használt autóalkatrészek gyors és szakszerű forgalmazásával foglalkozunk. Vásárlóink a megrendelt terméküket házhozszállítással, illetve ezen felül személyesen vehetik át Ácsi telephelyünkön.

 

 

MIÉRT PONT AZ MI WEBÁRUHÁZUNK A JÓ VÁLASZTÁS ÖNNEK?

 

Mert könnyen és gyorsan találhat webáruházunkban használt autóalkatrészt, könnyen és gyorsan vásárolhat!

 

 Házhozszállítás akár Másnapra (12:00-ig leadott megrendelés esetén)

 15 napig csere, vagy visszavásárlási garanciát vállalunk

 Óriási kínálat: hatalmas mennyiség raktárkészleten, rengeteg autómárka

 Azonosított és ellenőrzött bontott használt autóalkatrészek

 Szinte minden alkatrészhez fotót és állapotleírást olvashat. 

 Szükség esetén telefonon hívhat minket

 Személyesen költségmentes átvétel