Szállítással kapcsolatos részletek

 

A webáruházban ha már regisztrált, akkor a "Fiókom" menüpontban a “Megrendelési előzmények” menüpontra kattintva követheti nyomon az Ön által megrendelt termékek éppen aktuális státuszát. Ugyanitt módosíthatja a szállítási címeit, kezelheti visszárú igényét, illetve megtekintheti a megrendelést követően rendszerünk által kiállított díjbekérőt is, amellyel teljesítheti a díjfizetést banki átutalás esetén. A megrendeléshez kapcsolódó végszámlát a megrendelt termékkel együtt kiszállítva kapja meg, amennyiben a szállítást utánvéttel igényelte.

 

Mivel Magyarország egész területén házhoz szállítunk, így nem kell Önnek felesleges utakat személyesen megtennie hozzánk, hiszen mi házhoz szállítjuk az Ön által megrendelt termékeket!

Amennyiben a webáruházunkban a terméket déli 12 óráig megrendeli (munkanapon) és a termék raktárunkon van, akkor még aznap elindítjuk a kiszállítási folyamatot az Ön részére. Amennyiben a megrendelés nem munkanapon történik, úgy a legközelebbi munkanapon tudjuk elindítani a kiszállítási folyamatot az Ön részére.

Abban az esetben, ha a megrendelt termék nincsen raktáron, az Ön megrendelését előrendelésként tudjuk kezelni, illetve természetesen ennek tényét jelezzük Ön felé.

 

 

Az Alkatrészbazár.eu webáruház által forgalmazott termékek kiszállítása

Szállítási díj 10.000 Ft-ig, 4 kg-ig bruttó 2.000 Ft. 10.000 Ft és 4 kg felett megrendelt termék kiszállítási költsége változhat. Termék szállítási költségéről megrendeléskor érdeklődhet így előre ki tudjuk számolni a termék pontos szállítási díját.

Kosárérték Szállítási díj
10.000 Ft, 4 kg-ig 2.000 Ft (bruttó)
10.000 Ft és 4kg felett Szállítási költség változhat

 

Megrendelt terméknél, amennyiben a fizetési módnak banki átutalás lett kiválasztva, úgy az alábbi adatokkal teljesíthető a kifizetés:

Bank név: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11710088-21456248-00000000
Jogosult neve: Tokresz Kft.

 

A webáruházban kiválasztott termék elérhetőségére vonatkozóan többféle információ jelenhet meg bizonyos esetekben.

Az elérhetőség függvényében a következő státuszok lehetségesek:

 

  • Raktáron – A termék raktárunkban elérhető, és több darab áll rendelkezésre.

 

  • Előrendelhető – Ezen állapot megjelenése esetén a termék megrendelését előrendelésként tudjuk kezelni. Megrendelés esetén tájékoztatjuk Önt, hogy várhatóan mennyi időbe telik a termék raktárunkba érkezése.

 

  • Nincs raktáron – A termék jelenleg nem, vagy már véglegesen nem elérhető a webáruházunk kínálatában.Amennyiben további információra van szüksége rendelésével, vagy a szállítással kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat.